Bratr má motorku


Máte rádi motocykly? V dnešní době je prý velice žádané, že lidé si pořizují motocykly, abych se přiznala, tak já bych se na motorce opravdu bála jezdit. Můj bratr má motorku, nemá žádnou lehkou motorku. Můj bratr nemá ani těžkou složitou velkou motorku. Bratr si pořídil před dvěma lety takovou motorku, která je takzvaně střední velikosti. A když rodiče mu motorku rozmlouvali a zakazovali, tak bratr stále nedal na jejich rady a stále si motorku přál. Nakonec si ji opravdu pořídil. Byla to motorka z druhé ruky. Byla to motorka z autobazaru. On básnil o ní několik let, dokud si nakonec nepořídil, on měl řidičské oprávnění na skupinu B, ale i takhle si musel udělat nějaké doplňkové zkoušky, aby mohl mít motorku.

Jezdíte také na motorce?

Já sama se v tomhle ani nevyznám, takže mě tohle přišlo naprosto takové normální, že vlastně si někdo musí udělat odborné zkoušky na motocyklu. Já jsem si řekla, že když mám automobil, takže bych si třeba mohla udělat nějaké zkoušky na nějakou lehkou motorku. Něco jako je scooter anebo skútr vespa. Já mám sice doma elektrokolo a také elektrokoloběžku, ale není to to úplně samé, jak jsem si přála. Proto jsem si řekla, že nejlepším způsobem, jak také získat motorku, takže si udělám ten odborný kurz. Peníze už jsem měla dané bokem.

Silné motorky jsou pěkné.

Tyto peníze jsem měla dané, buďto na nějaké lepší elektrokolo anebo právě na skútr anebo Vespu. Jednoduše na takový menší motocykl. A když jsem řekla rodičům, že se také budu pořizovat motocykl, tak se chytli za dlaně a sklopili hlavu a kroutili hlavou. Prý nejenom, že se při zabije na motorce můj bratr, ale dokonce i já. Největší obavy měli se mnou, protože v automobilu jsem už dvakrát bourala. Bohužel jsem to narvala do stromu, a tak jsem si řekla, že třeba na motorce to bude více bezpečné, protože scooter anebo vespa nejezdí tak moc rychle jako automobil. Myslím si, že si budu dávat opravdu veliký pozor. 

Back To Top